Müşterilerimize kolay,hızlı ve güvenli para transferi imkanları sunuyoruz

Ödeme sistemleri sektörünün öncü uluslararası para transferi markası haline gelen PayPorter Genel Müdürü İzzet Metcan, ürün grupları ve sunmuş oldukları hizmetleri Kobi Aktüel’e anlattı.

Müşterilerimize kolay,hızlı ve güvenli para transferi imkanları sunuyoruz
kobiaktuel
kobiaktuel
05 Aralık 2023 Salı 20:38

Şirketinizden ve faaliyetlerinizden bahseder misiniz?

PayPorter, 2016 yılında kuruldu ve 2017 yılında Elektronik Para şirketi olarak lisans alarak faaliyetlerine başladı. Tamamen yerli sermaye ile kurulan ve ülkemizin önde gelen Uluslararası Para Transferi markası haline gelen PayPorter, bugün yaygın muhabir ağı aracılığıyla 185 ülke ile para transferi hizmetlerini sürdürüyor. Şirketimizin temel faaliyet alanlarını Yurt Dışı Para Transferi, Dijital Cüzdan ve Sanal POS oluşturuyor. PayPorter markası altında sunulan ana hizmet olan para transferi, 500'e yakın temsilci ve 4 şubemiz aracılığıyla sağlanıyor; dünya genelinde 185'e yakın ülkeye ve 650 binden fazla noktaya ulaşıyor.

Ürün gruplarınızdan bahseder misiniz? Portföyünüze eklenen yeni ürünler var mı?

Müşterilerimize geniş bir yelpazede yurt içi ve yurt dışı para transferi, yurt dışından ödeme alma, şubelerimiz ve Türkiye geneline yayılmış 500’dentemsilciliklerimiz vasıtası ile İSME/IBAN/EFT/Havale, kredi kartına para transferi ve fatura ödeme hizmetlerini sunuyoruz. Ayrıca dijital cüzdan uygulamamız olan kuikpara, kullanıcılarımıza 7/24 dijital transfer olanağı sağlıyor. Bu uygulama sayesinde, müşterilerimiz yurt içi ve yurt dışı para transferi, fatura ödeme, İstanbulkart yükleme, para yatırma ve para çekme gibi işlemleri birkaç adımda kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. İsme ve hesaba para transferinin yanı sıra Metropol POS Cepnoktalarında QR ile ödeme yapabiliyorlar. Bunun yanı sıra, kuikpos markamız ile tek bir sanal pos entegrasyonu yaparak, tüm banka kartlarına taksit ve güvenli ödeme imkanı sağlıyoruz.

Müşterilere ne gibi kolaylık sağlıyor?

Güvenli, kolay ve hızlı, bizler için müşterilerimize sağladığımız en önemli unsurlardır. Yurtdışına para göndermenin alternatiflerini hızlı, kolay ve uygun fiyatla sunuyoruz. Müşterilerimiz tercihlerine göre yurt dışında isme nakit ödenmek üzere, banka hesabına, mobil cüzdanlara para gönderebiliyorlar. Üstelik gönderim işlemi anlık gerçekleştiği için alıcı parasını anında alabiliyor. Müşterilerimiz, ihtiyaç duyduğu her an ve her yerde, sunduğumuz bu geniş ağ sayesinde para transferi ve ödeme işlemlerini kolaylıkla tamamlayabiliyorlar. Bu süreçte güvenlik ve hız unsurlarına da özellikle dikkat ediyor, müşterilerimizin işlemlerini güvenle gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Ayrıca geliştirdiğimiz mobil cüzdan uygulaması olan kuikpara ile Türkiye genelinde 500 ü aşkın temsilcilik noktalarından yapabilecekleri her türlü işlemi dijital olarak evlerinin konforunda 7/24 yapabiliyorlar.

Başvuru ve entegrasyon sürecinden kısaca bahseder misiniz?

Sanal POS ürünümüze başvurmak ve sahip olmak çok kolay. kuikpos.com.tr web sitemizden ön başvurusunu yapan işyerleri hızla değerlendirilerek POS tanımları yapılıyor ve en hızlı şekilde ödeme almaya başlayabiliyorlar. Panelden, API ile online ödeme, güvenli ödeme sayfasından veya link aracılığıyla her türlü kartlı ödemenin alınması çok hızlı ve çok kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Para transferi kısmında ise, bir anlamda iş ortaklarımız olan temsilcilerimiz web sitemiz üzerinden temsilci başvuru formunu doldurarak başvuru sürecini tamamlayabilmektedir.

Müşteri memnuniyeti ve devamlılığı için ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz?

Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve hatta aşmak adına, hizmetlerimizi geliştirmek ve iyileştirmek için analizler yapıyoruz. Müşterilerimizin geri bildirimlerini dikkate alıyor ve geri bildirimlerini topluyoruz, ihtiyaçlarını anlamak için sürekli olarak iletişim halinde oluyoruz. Bu doğrultuda hizmetlerimizi ve ürünlerimizi güncelliyoruz. Ayrıca, müşterilerimizle ilişkimizi güçlendirmek ve beklentilerini anlamak için etkin bir iletişim stratejisi izliyoruz. Müşteri memnuniyetini artırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli kampanyalar, özel teklifler ve kullanıcı dostu deneyimler sunuyoruz.

Önümüzdeki dönemde yeni yatırımlarınız olacak mı? 2024 yılı ve uzun vadeli hedeflerinizi paylaşır mısınız?

Şirket olarak büyüme ve genişleme hedeflerimizi gerçekleştirmek adına 2024'ün ilk çeyreğinde, ön ödemeli kart çıkarma sürecine hazırlanıyoruz. Bu hedefimizi desteklemek üzere, BKM üyesi olmanın yanı sıra Troy ve Mastercard ileanlaşmalar gerçekleştirdik. Sadece para transferi hizmeti sunmakla kalmayıp, aynı zamanda teknolojimizi diğer ödeme kuruluşlarına ve finteklere altyapı olarak sunarak, geniş bir hizmet yelpazesiyle müşterilerimize değer katma hedefimizi sürdürüyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.