Tn İstanbul Medya Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi

Fillo Lojistik'ten Farklı Sektörlere Bütüncül Hizmetler

Genel

Birçok sektöre yönelik bütüncül lojistik hizmetleri sunan Fillo Lojistik; öncelikli hizmetlerinin başında yer alan AVM Lojistik markasıyla, müşt

Birçok sektöre yönelik bütüncül lojistik hizmetleri sunan Fillo Lojistik; öncelikli hizmetlerinin başında yer alan AVM Lojistik markasıyla, müşterilerinin talep ettiği zamana ve hizmet içeriğine göre teslimatları gerçekleştiriyor.


Bugün tekstil ve ayakkabı başta olmak üzere, birçok sektöre yönelik bütüncül lojistik hizmetleri sunan Fillo Lojistik, sektördeki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle parsiyel operasyonlar bacağında B2B hizmet üreten bir şirket olarak konumlanan Fillo Lojistik’in sektörde yoğunlaştığı alanların başında tescilli markası Fillo AVM Lojistik yer alıyor. Fillo Lojistik Genel Müdürü Recep Demir, “Bu hizmetimiz için ülkemizdeki tüm alışveriş merkezlerini ve buralarda bir biçimde parsiyel hizmeti alan kurumsal firmaları büyüteç altına aldık ve parsiyel dağıtımıyla ilgili hem satış hem de operasyon politikalarımızda AVM Lojistik’i merkeze alarak ilerledik. Perakende sektöründeki büyük oyuncuların parsiyel sevkiyat sağlayıcısıyız.” diyerek sözlerine başlıyor. Demir; alışveriş merkezlerinin, çalışma saatleri ve mal kabul zamanlarının ve alanlarının birbirinden farklı olmasına rağmen, her müşterinin talep ettiği zamanda ve hizmet içeriğiyle teslimatları yaptıklarını dile getiriyor.

27 Operasyon Merkezine Sahip
Demir, “Türkiye genelindeki 40 bin metrekare kapalı alana sahip 27 adet operasyon merkezimiz üzerinden yurt geneline parsiyel dağıtım hizmeti veriyoruz. 900’ün üzerinde personel sayımız ve 400 aracımız ile günlük 2 milyon Ds/kg taşıma kapasitesine sahibiz” diyor. Fillo Lojistik’in toplam iş hacminin yüzde 70’lik dilimini tekstil ve hazır giyim sektörlerinin oluşturduğu bilgisini aktaran Demir; günlük 1.3 milyon Ds/kg ve yıllık 400 milyon Ds/kg’lık tekstil ve hazır giyim sevkleri gerçekleştirdiklerini sözlerine ekliyor.

Saatlik İşleme Kapasitesini Yüzde 30 Arttırdı
2017 yılı son çeyreğinden itibaren konveyör ve sorter yatırımlarına başladıklarını dile getiren Recep Demir, bugün İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tesislerinin bu altyapı ile hizmet verdiklerini ifade ediyor. Bu yatırım ile tesisin saatlik işleme kapasitesini yüzde 30 arttırdıkları bilgisini aktaran Demir, sözlerini şöyle tamamlıyor: “Gönderici müşteri deposunda başlayan ve akşam belli saatlerde sıkışan siparişlere karşılık vermek, teslimlerde, birçok alışveriş merkezinin belli saatlere kadar teslimat kabul etmesi ile sıkışık zaman diliminde teslimatları gerçekleştirmek, bütüncül olarak hizmeti verebilmek adına çıkıştan itibaren, teknolojik yatırım, IT alt yapısı, araçlarımızda GPRS ile her alışveriş merkezinin kendine özgü zaman ve fiziksel koşullarına yanıt verecek bir alt yapımız var. 2018 yılı son çeyreğinde,  Anadolu Yakası Aktarma, İzmir Aktarma ve Ankara Aktarma merkezlerimizde konveyör yatırımları planladık.”

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.