ABAS TÜRKİYE, KAPSAMLI ERP ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR

Dünyanın önde gelen ERP yazılımı firmalarından olan abas ERP, sunduğu bütünleşik ERP çözümleri ile bu alanda pazarın ihtiyaçlarını kar

ABAS TÜRKİYE, KAPSAMLI ERP ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR
12 Eylül 2017 Salı 14:46

Dünyanın önde gelen ERP yazılımı firmalarından olan abas ERP, sunduğu bütünleşik ERP çözümleri ile bu alanda pazarın ihtiyaçlarını karşılıyor.

Faaliyetlerini uzun yıllardır hız kesmeden sürdüren abas, bugün Almanya Karlsruhe merkezi ile birlikte, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 29 ülke ve 65 lokasyonda IT çözümleri sunuyor. Halihazırda abas’ın globalde 3 bin 500'den fazla müşterisiyle 100 binden fazla kullanıcıya bütünleşik ERP çözümleri sunduğunu dile getiren abas Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Serhan Oralp, “Dolayısıyla, bu yapı sayesinde pazarın tüm ihtiyaçlarını ve güncel teknolojinin tüm gereksinimlerini de karşılayabiliyoruz. 2005 yılı itibariyle, abas Türkiye olarak, Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan şirketimiz, lokalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ERP pazarına açıldı. O tarihten bu yana abas Türkiye olarak çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Her geçen yıl artan performansımız ve abas’a kattıklarımız ile abas’ın global partner ağında da önemli yer edinen iş ortaklarından biri haline geldik” diyor.

ERP’nin Ötesinde Özel İş Süreçleri İçin Çözümler

Oralp, abas ERP yapısıyla bir ERP’den daha fazlasını sunduklarını belirtiyor ve ekliyor: “Çünkü abas ERP, CRM, satış, satınalma, planlama ve çizelgeleme, MRP ile malzeme yönetimi, PPC ile üretim yönetimi, kalite ve bakım yönetimi, dış ticaret, muhasebe gibi bir ERP’de olması gereken standart bileşenlerin yanı sıra; ürün konfigüratörü, APS, iş akış yönetimi (BPM), doküman yönetimi ve DMS, proje yönetimi, CAD ve PLM entegrasyonu, iş zekası/BI, mobil uygulamalar gibi pek çok fonksiyonu da bünyesinde barındırıyor.” abas ERP’nin standardında tüm tedarik zinciri yönetimini kapsayan bütünleşik bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Oralp, abas ERP standart yazılımı içerisinde yer alan fonksiyonları şöyle sıralıyor: Satış/CRM, satınalma/SRM, planlama/çizelgeleme, malzeme yönetimi/MRP, üretim yönetimi/PPC, APS basic, kalite ve bakım yönetimi, personel yönetimi, muhasebe/finans yönetimi, servis yönetimi, Business Apps, iş zekası/BI, CAD/PDM entegrasyonu, doküman yönetimi/DMS.

abas ERP Her Alanda Uygulanabilir

abas Türkiye’nin, proje bazlı olarak standardına ilaveten sunduğu çözümler arasında; proje yönetimi, APS, iş akış yönetimi (BPM), mobil uygulamalar, e-dönüşüm bileşenleri, B2B/B2C konnektörü, Service Planner ve EDI/Automotive Supply yer alıyor. Abas ERP’nin sektörel bir çözüm olmadığını ifade eden Yiğit Serhan Oralp; içerisinde barındırdığı fonksiyonlar ve esnek yapısı sayesinde üretimin veya hizmetin olduğu her alanda abas ERP yazılımının uygulanabileceğini belirtiyor. Bazı sektörlerin kendilerine has süreçleri ve bu süreçlere bağlı işleyiş ve yönetim prosedürlerinin olduğuna değinen Oralp, sözlerini şöyle noktalıyor: “abas olarak, yazılımın standardına ilaveten bu özel gereksinimleri profesyonel olarak karşılayan bazı çözümler de sunuyoruz. Örneğin, Automotive Supply çözümümüz otomotiv ve beyaz eşya yan sanayi firmalarının süreçlerine özel sunduğumuz bütünleşik ve alanında oldukça iddialı içeriğe sahip bir çözümken, proje yönetimi modülümüz ise özellikle proje bazlı çalışan, inşaat ve taahhüt, proje ve mühendislik firmalarına sunduğumuz bir çözümdür.”
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.