MNG Kargo yeni acente modeli ile iş ortaklarını arıyor

  MNG Kargo, yenilediği acentelik modeli ile girişimcilere sunduğu fırsatları artırırken, hizmet kalitesini de her zaman en üst seviyede

MNG Kargo yeni acente modeli ile iş ortaklarını arıyor
07 Mart 2019 Perşembe 10:48

 

MNG Kargo, yenilediği acentelik modeli ile girişimcilere sunduğu fırsatları artırırken, hizmet kalitesini de her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Şirketin yeni modelinin temelinde, satış ve dağıtım performansı odaklı bir hak ediş sistemi yer alıyor.

Her gün 700 bin adrese hizmet ulaştıran MNG Kargo, büyümesinin ve gelişiminin başlıca faktörlerinden biri olan acentelik modelini yeniledi. MNG Kargo’nun yeni acentelik modeli, girişimcilere önemli fırsatlar sunarken, hizmet kalitesinin her zaman en üst seviyede kalmasına yardımcı olacak. Konuya ilişkin bilgi veren MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgün Şahin, Türkiye ekonomisinin KOBİ’ler ile büyüyeceğine inandıklarını ve KOBİ’lere fayda sağlayacak önemli çalışmalar hayata geçirdiklerini söylüyor. MNG Kargo acentelik modeliyle kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilere fırsat sunduklarını kaydeden Şahin, yeni acentelik modelinin temelinde satış ve dağıtım performansı odaklı bir hak ediş sisteminin yer aldığını ifade ediyor.

En Uygun Lokasyonu Seçme Kolaylığı

Acente adaylarına bölgelerindeki en uygun lokasyonu seçme kolaylığı sağladıklarını belirten Şahin, acente adaylarını öncelikle MNG kargo’nun şubelerindeki tüm işleyişe hakim olabilecekleri ve şirketin kültürünü benimseyecekleri bir eğitim sürecinden geçirdiklerini anlatıyor. Şahin, “Acentenin demirbaşlarının temininde destek oluyor ve eğitimli, şube işleyişini bilen personel sağlıyoruz. Acentelik süresi boyunca ihtiyaç duydukları her an yanlarında oluyoruz” diyor.

 

Acentelerinin Oranını Artıracak

MNG Kargo’nun halen 850’yi aşkın birimle hizmet verdiğini ifade eden Şahin; 2019 yılında başta İstanbul, Ankara, İzmir, Kütahya, Eskişehir, Şanlıurfa, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Kocaeli, Konya, Tekirdağ, Bursa ve Adana olmak üzere tüm Türkiye’de acentelerinin oranını artırmayı hedeflediklerini açıklıyor. Girişimcilere kendi işlerinin patronu olma imkânı sağladıklarını belirten Şahin, “Güçlü teknoloji altyapısı ile kargo sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan markamızla birlikte büyümek isteyen girişimcileri MNG Kargo güvencesinde hizmet vermeye davet ediyoruz” diyerek sözlerini noktalıyor.

https://www.mngkargo.com.tr/icerik/acente-basvuru-formu/

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.