e-LOGO, FATURALARIN GÜVENLİ VE HIZLI DOLAŞIMINI SAĞLIYOR

Kurumların e-dönüşüm sürecine kolayca uyum sağlamalarına yönelik çözümler sunan e-Logo; e-fatura, e-arşiv ve e-defter uygulamalarıyla hem

e-LOGO, FATURALARIN GÜVENLİ VE HIZLI DOLAŞIMINI SAĞLIYOR
12 Eylül 2017 Salı 12:51

Kurumların e-dönüşüm sürecine kolayca uyum sağlamalarına yönelik çözümler sunan e-Logo; e-fatura, e-arşiv ve e-defter uygulamalarıyla hem faturaların güvenli ve hızlı dolaşımına, hem de elektronik ortamda oluşturularak saklanmasına olanak sağlıyor.

e-Logo; hem bünyesindeki müşterilerin, hem de diğer ERP uygulamaları dahil olmak üzere çeşitli bilgi sistemlerini kullanan firmaların, arzu ettiği yöntemle e-dönüşüme adapte olmasını sağlayan uygulama ve hizmetleri üretiyor. Türkiye’de birçok kurum ve kuruluşun, teknolojideki gelişmelere ayak uydurarak bir dönüşüm süreci yaşadığını dile getiren e-Logo Genel Müdürü Başak Kural; e-fatura, e-arşiv ve e-defter uygulamalarını kapsayan bu süreçlerin iş hayatına entegrasyonunun, işlemleri hızlandırması, verimliliği arttırması ve denetimi kolaylaştırmasının beklendiğini açıklıyor. Kural, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bu doğrultuda geliştirdiğimiz e-fatura, e-arşiv ve e-defter çözümleri akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlarla da çalışabiliyor. Sunduğumuz çözümler şirketlerin, işgücü, arşivleme ve kâğıt fatura gönderimi gibi operasyonel maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı oluyor. Bütün finansal süreçlerin operasyonel yüklerini azaltarak hız kazandırıyor ve dijital dönüşümde veri güvenliği sağlıyor. Ayrıca, değişen mevzuata göre sürekli güncellenen GİB onaylı yapısıyla, firmaların yasayla uyumlu bir süreç yürütmesine imkan veriyor.”

Kolay ve Maliyetsiz İşlem

e-Logo, sunduğu e-fatura çözümleriyle kurumdaki mevcut yazılım ne olursa olsun faturaların güvenli ve hızlı dolaşımını sağlıyor. E-arşiv uygulaması ise tüm faturaların elektronik ortamda oluşturulmasına ve yasal süre boyunca saklanmasına olanak sağlıyor. Başak Kural, “E-arşiv uygulaması, başta hizmet sağlayıcı kurumlar, perakende ve e-ticaret sektörü olmak üzere, çok sayıda fatura gönderen firmalar için zaman, işgücü, dağıtım ve arşivlemede tasarruf sağlıyor. Kurumlar, hangi ERP yazılımını kullanırsa kulansın, e-arşiv fatura ve raporlarını Logo Özel Entegratör üzerinden oluşturabiliyor. Logo e-defter sayesinde, belgelerin kağıt olarak basılması ve saklanması gibi zahmetli ve maliyetli işlemler, elektronik ortamda kolayca ve maliyetsiz yapılabiliyor” şeklinde sözlerini aktarıyor.

e-Arşiv ve e-Fatura Potansiyeli Yükselecek

Kural’ın açıklamalarına göre; geleceğin verimli, ölçülebilir ve karlı iş ortamını yaratan dijital dönüşüm sürecinde, e-fatura ve e-arşivle başlayan, e-irsaliyeyle devam edecek uygulamaların hem kapsam hem içerik olarak gittikçe yaygınlaşması bekleniyor. Kural, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Uzun vadede iş yapış şekillerimizin ciddi anlamda değişeceğini ve yapay zekanın (AI) işin içine gireceğini öngörüyoruz. Tüm verilerin buluta taşınması, Omni Channel stratejileri en çok konuştuğumuz konular. Tüm sistemlerin entegre olabildiği, müşterinin finansal bilgilerinden işlem hacmine, iş yaptığı firmalardan iş yapış gün ve saatlerine, çalışanlarından ürünlerine, satış saatlerinden stok hacmine kadar her bilgiyi okuyup kaydeden, gerektiğinde yorumlayan, duruma özel çözümleri öneren ve geliştiren yapay zeka platformlarını görerek bunları hayata geçireceğimizi düşünüyoruz.”

Mevcut Ürünlerine Yeni Yetenekler Ekliyor

Başak Kural, bu gelişmeler ışığında e-fatura ve e-arşiv uygulamalarının, gelecekte finansal süreçlerin tam merkezinde yer alacak potansiyele sahip olduğunu gördüklerini söylüyor. e-Logo olarak, dijitalleşmeye önem ve öncelik verdiklerini vurgulayan Genel Müdür Kural; 2017 içinde e-irsaliye, ihracat çözümleri gibi konulara yatırıma devam ederken, mevcut ürünlerine yeni yetenekler eklemeyi sürdüreceklerini ifade ediyor. Kural, müşterilerine bu çözümleri, sahadan ve ofisten ulaşabilecekleri birçok farklı platformdan sunmayı sürdüreceklerini sözlerine ekliyor.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.